1 008.jpgPicture 133.jpgPicture 151.jpgPicture 165.jpgtillage2.jpg

Stimati cetateni!

    Pentru a dovedi ca S.C. SERVICII DE GOSPODARIRE URBANA PLOIESTI S.R.L. este o societate orientata spre satisfacerea cerintelor cetatenilor Municipiului Ploiesti venim in intampinare cu o noua adresa de contact unde puteti transmite sesizarile dumneavoastra

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   Va oferim astfel posibilitatea de a ne informa cu privire la problemele cu care v-ati confruntat in orasul Ploiesti care tin de competenta noastra.
   Va asiguram de toata aprecierea noastra si de faptul ca fiecare solicitare va fi analizata, iar dupa caz si competenta, rezolvata.

Adresa:
Str. Valeni nr.32,
Ploiesti, Prahova
Cod postal 100046
Tel:  0244 - 525.252
Fax: 0244 - 510.353

Cod postal: 100046

 

 

 


 

 A N U N T

 

Pentru a veni in intampinarea cetatenilor Municipiului Ploiesti in relatia cu  S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L., incepand cu data de 19 aprilie 2013 asteptam sesizarile, sugestiile si reclamatiile cetatenilor pentru toate domeniile de activitate la numarul unic de telefon al dispeceratului S.C. SGU Ploiesti S.R.L.:

 

0244.977 - NON-STOP!

 

De asemenea, în scopul soluţionării eficiente a sesizărilor cetăţenilor, menţionăm faptul că personalul societăţii asigură permanenţa acestui serviciu, numărul de telefon menţionat mai sus fiind apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila, tarif normal.

 

 

 

 

SGU Ploiesti